Porsche Lentemeeting 2013…. bijna is het zover!

Written by Marc on maart 31st, 2013

Het zonnetje gaat voor de Porsche rijders weer stralen, want wij hebben nog twee weken te gaan voordat de achtste editie van de Porsche Lentemeeting op zondag 14 april van start gaat!

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen:

1. Het dagprogramma met de locaties
2. Antislipinstructie op de Epoxybaan
3. Live Porsche taxatie
4. Porsche Toerrit
5. Special Stage – Slalom
6. De sponsoren

Klik hier en schijf u nu GRATIS in voor de Porsche Lentemeeting.

Met deze nieuwsbrief geven wij u alvast een voorproefje van het dagprogramma van de Porsche Lentemeeting. Ook geven wij u extra informatie over onze sponsoren. Dankzij hun gulle bijdrage kunt u kosteloos aan het volledige programma van de Porsche Lentemeeting deelnemen. Wellicht ten overvloede: buiten de koffie en thee die u aangeboden wordt bij aankomst in Porsche Centrum Eindhoven, zijn de overige versnaperingen gedurende deze dag voor uw eigen rekening.

Porsche Groep Zuid
De dag begint om 10.00 uur bij Porsche Centrum Eindhoven in Oirschot. Daar zal iedereen door ons en het team van Porsche Centrum Eindhoven met een kopje koffie en wat lekkers worden ontvangen. Na een welkomstwoord en een korte instructie over de rit naar Gasterij De Seterse Hoeve te Oosterhout, zal de ongetwijfeld lange en bonte stoet Porsches om circa 11.00 uur richting Gasterij De Seterse Hoeve vertrekken.

Gasterij De Seterse Hoeve
Rond lunchtijd (ca. 12.00 uur) zullen de eerste Porsches bij het evenemententerrein van Gasterij De Seterse Hoeve te Oosterhout aankomen. Op het Porsche parkeerterrein van Gasterij De Seterse Hoeve staat Scoutinggroep Erasmus uit Oosterhout voor u met koffie en thee klaar. De opbrengsten uit deze verkoop komen geheel ten goede aan deze scoutinggroep, die de opbrengsten voor hun scoutingkamp gaan gebruiken. Gasterij De Seterse Hoeve verzorgt ook dit jaar weer een uitgebreide broodjeslunch, maar ook aan liefhebbers van snacks is gedacht. Daarvoor kunt u terecht bij de op het evenemententerrein aanwezige friettent.

Scoutinggroep Erasmus
Scoutinggroep Erasmus

Omdat het Nederlandse klimaat zeer onvoorspelbaar is, staan er tussen de honderden Porsches op het evenemententerrein drie grote paviljoententen opgesteld, waarin u onder het genot van een drankje en een hapje met andere Porsche liefhebbers kunt bijpraten. Tevens kunt lunchen en/of wat drinken in de voor de Porsche Lentemeeting gereserveerde kelderzaal van Gasterij De Seterse Hoeve. In deze kelderzaal zijn toiletunits aanwezig. Kortom, weer of geen weer, bij de Porsche Lentmeeting is het altijd goed toeven!

Porsche meeting 2012

DRINGEND VERZOEK!:
Wanneer u van plan bent om naar de Porsche Lentemeeting te komen, verzoeken wij om u daarvoor dan ook in te schrijven. Klik hier om u in te schrijven voor de Porsche Lentemeeting. Dit vanwege het afstemmen van de parkeer- en horecafaciliteiten op het aantal bezoekers en deelnemers.

Antislipinstructie op de Epoxybaan!
Zoals u wellicht van ons gewend bent, heeft de organisatie ieder jaar iets bijzonders voor de deelnemers. Dit jaar kunt u niet alleen op het slalomparcours uw stuurmanskunsten flink op de proef stellen, maar ook op de epoxybaan van Verkeersschool Willem Verboon B.V. in Oosterhout!

Epoxybaan

Na een korte antislipinstructie, kunt u onder begeleiding van een ervaren instructeur één of twee rondes met uw Porsche over de zeer gladde epoxybaan rijden. Het zal u duidelijk zijn dat dit geen volwaardige antislipinstructie betreft, maar u kunt hier wel op een veilige manier ervaren hoe uw Porsche op een nat wegdek reageert en hoe u hierop kunt ingrijpen.

Het rijden op de epoxybaan is mogelijk van 13.00 uur tot 16.00 uur. Ook het rijden op de epoxybaan is geheel vrijblijvend, maar ook hier geldt weer dat het zeker de moeite waard is om daarbij als toeschouwer aanwezig te zijn. Op het terrein van Willem Verboon is de Scouting niet aanwezig, maar u kunt daar in de kantine koffie, thee of frisdrank kopen.

Uw Porsche laten taxeren
Op het evenemententerrein van Gasterij De Seterse Hoeve, zal Rietveld Taxaties de gehele middag aanwezig zijn om uw Porsche voor het speciale evenemententarief van € 100,00 (normale prijs €125,00 op kantoor of €150,00 op locatie) te taxeren. Wanneer u hier interesse in heeft dient u vooraf via http://www.rietveldtaxaties.nl/contact/ een afspraak te maken, zodat de taxatie ingepland kan worden. Een taxatie neemt ongeveer 45 minuten in beslag en er wordt op 14 april van 12.00 tot 16.30 uur getaxeerd. Indien er op de dag zelf geen tijd meer is om uw Porsche te taxeren, kunt u alsnog een afspraak maken voor een taxatie bij u thuis tegen een gereduceerd tarief.

Porsche Toerrit
U bent vrij om te bepalen of, en zo ja, wanneer u tijdens de Porsche Lentemeeting de speciaal voor u uitgezette toeristische route wilt rijden. Het rijden van deze mooie route kan zowel individueel als groepsgewijs plaatsvinden. Wij willen u er daarbij wel op attenderen dat u zich uiteraard aan de ter plaatse geldende verkeersregels dient te houden.

Special Stage – Slalom
Dit jaar wordt een nog uitdagender slalomparcours uitgezet. Wederom heeft Satelliet Meubelen hiervoor haar logistiek terrein te Rijen aan de Porsche Lentemeeting beschikbaar gesteld. De baan wordt zo uitgezet, dat uw Porsche geen last heeft van eventuele op het terrein aanwezige glooiingen (afwatering). Verder wordt het terrein aangeveegd. Kortom, op het slalomparcours kunt u met andere Porsche rijders een sportieve uitdaging aangaan! Daarbij zal niet motorvermogen, maar behendigheid van de Porsche rijder uiteindelijk bepalen wie de drie snelste tijden op dit slalomparcours gaan neerzetten. Naast de daarmee te verkrijgen eeuwige roem zijn er voor de winnaars een aantal onze hoofdsponsor Porsche Groep Zuid aangeboden leuke prijzen te verdienen. Kortom, wordt u de meest behendige Porsche rijder van de Porsche Lentemeeting 2013?! 


Special Stage

Het rijden van het slalomparcours is mogelijk van 13.00 uur tot 16.00 uur. Deelname aan het rijden van het slalomparcours is uiteraard geheel vrijblijvend, maar het is zeker de moeite waard om daarbij als toeschouwer aanwezig te zijn. Ook daar staat de Scouting klaar met koffie, thee en frisdrank.

Alle routes van en naar de locaties kunt u na inschrijving, een week voor de Lentemeeting, downloaden op www.iPorsche.nl.

Onze Sponsoren in de spotlight:

Porsche Groep Zuid
Porsche Groep Zuid is de hoofdsponsor van de Lentemeeting. Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Service Centrum Limburg zijn, als onderdeel van Porsche Groep Zuid B.V., de officiële Porsche dealer- en servicepunten voor Noord-Brabant en Limburg. Hier komen passie, kwaliteit, design en snelheid samen. De toewijding aan de klant en het product staan garant voor een professionele dienstverlening en deskundig advies voor alle Porsche liefhebbers.

Porsche Scene Live
Porsche Scene Live is een uitgave van VMC Producties b.v., een van onze twee mediapartners. Porsche Scene Live is het maandelijkse lijfblad voor elke Porsche liefhebber. Porsche Scene Live bevat onder andere verslagen Porsche evenementen, beurzen op Nederlandse en Belgische bodem, interviews met Nederlandse bezitters van bijzondere Porsches, uitgebreide reportages over alle typen Porsches uit heden en verleden, techniek, onderhoud, tuning en Porsche lifestyle! Dit alles wordt telkens voorzien van prachtige foto’s.

Vierenzestig.nl
Onze andere mediapartner van dit jaar is Vierenzestig.nl. Dit is dé website voor uw dagelijkse dosis Porsche. Of u nu op zoek bent naar nieuws, spionagefoto’s, video’s, rijtesten of achtergrondverhalen, op Vierenzestig.nl komt iedereen die iets met het merk Porsche heeft aan zijn gerief. De website is opgericht door Geert Smit, Lars Welbers en Martin Woodward. Drie mannen die van jongs af aan gek zijn van het merk Porsche. Zij besloten vorig jaar om hun krachten te bundelen en zo de grootste en meest bezochte Porsche-website van Nederland op te zetten. De passie van de heren druipt van het scherm, dus als u op de hoogte wilt blijven van de wereld van Porsche, mag deze website zeker niet in uw favorietenlijst ontbreken.

Willem Verboon
Verkeersschool Willem Verboon B.V. in Oosterhout (Noord-Brabant) bestaat sinds 1986. Zij verzorgen een zeer breed pakket aan opleidingen, van het brommerrijbewijs tot het vrachtwagenrijbewijs. Tevens bent u bij deze rijschool nabij Breda aan het goede adres voor veiligheidscursussen, groepsfeestjes met anti-sliptraining en de ervaring in de kantelsimulator, logistieke opleidingen, nascholing voor chauffeurs en de taxi opleiding. Kortom, bij deze verkeersschool vindt u alles onder één dak.

Satelliet Meubelen
Naast meubilair voor de horeca is Satelliet ook gespecialiseerd in de markten leisure, office, retail, onderwijs en zorg. 
Wanneer u op zoek bent naar stoelen en tafels voor uw restaurant, terrasmeubilair of zorgmeubilair, bent u bij Satelliet aan het juiste adres!

AFIC B.V.
AFIC is een jonge en frisse organisatie in de assurantie branche. Het specialisme ligt met name op het gebied van autofinancieringen en autoverzekeringen waarin transparantie en klantcontact de boventoon voeren. AFIC is gespecialiseerd in het verzekeren van Porsches. Door unieke afspraken met samenwerkende verzekeraars kunnen zij de juiste prijs en kwaliteitsverhouding aanbieden. Uw Porsche is bij AFIC B.V. perfect verzekerd. Uiteraard kunnen zij ook alle exclusieve merken verzekeren.

Tekst: Sylvia Lodder Redactie: Ellen Slits

PLM 2013 Flyer

Porsche Lentemeeting is powered by Porsche Groep Zuid
Powered by Porsche Groep Zuid

 

Comments are closed.