Porsche Lentemeeting Programma

Written by Marc on maart 31st, 2013

“Nog een paar weken en wat frisse dagen te gaan
maar langzaamaan komen de mooie lentedagen er weer aan”

Daarom wordt het tijd om alvast wat meer te verklappen van het Porsche Lentemeeting programma voor 14 april aanstaande.

Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief is het verzamelen bij Porsche Centrum Eindhoven te Oirschot nieuw dit jaar. Dit hebben wij als organisatie natuurlijk niet zonder reden bedacht.

Één lange stoet met Porsches
Hoewel deelname aan de verschillende onderdelen van het programma van de Porsche Lentemeeting geheel vrijblijvend is, lijkt het ons namelijk een leuke uitdaging om tijdens deze dag met zoveel mogelijk Porsches in een lange bonte stoet naar de Seterse Hoeve te Oosterhout te rijden.

PCE-pand

Nieuwe Porsche Cayman als pacecar
Wij vonden Porsche Groep Zuid, de organisatie achter Porsche Centrum Eindhoven en Porsche Service Centrum Limburg, bereid om daarvoor als startpunt te functioneren. De ontvangst van de deelnemers aan de Porsche Lentemeeting vindt dan ook plaats bij Porsche Centrum Eindhoven, De Scheper 305 te Oirschot.

In de showroom is alvast een prachtige collectie occasions te vinden als voorproefje op het Porsche Approved Occasion Weekend, wat een week later op zaterdag 20 en zondag 21 april plaatsvindt. Verder zijn bij Porsche Centrum Eindhoven natuurlijk ook de nieuwste Porsche modellen, zoals de onlangs geïntroduceerde Cayman, aanwezig. Deze spectaculaire nieuwe sportwagen zal tevens ingezet worden als pacecar voor de rit naar de Seterse Hoeve te Oosterhout.

Als sportiefste dealer van Nederland zal Porsche Centrum Eindhoven ook een van hun racewagens in de showroom aanwezig hebben om deze van dichtbij te kunnen bekijken.

Porsche-Cayman-2013

Route naar de Seterse Hoeve
Iedere deelnemer aan de Porsche Lentemeeting die bij de start van de meeting vanaf Porsche Centrum Eindhoven aanwezig wil zijn, wordt daar om 10.00 uur verwacht. Daar zal iedereen met een kopje koffie en wat lekkers door de organisatie van de Porsche Lentemeeting en het team van Porsche Centrum Eindhoven worden ontvangen.

Na een welkomstwoord en een korte instructie over de rit naar de Seterse Hoeve, zal de stoet Porsches om circa 11.00 uur richting de Seterse Hoeve vertrekken. De route naar de Seterse Hoeve is te volgen op iPorsche.nl en vanaf 4 april a.s. tevens te downloaden van de website porschemeeting.nl.

Bent u nog niet ingeschreven?
Wilt u graag aanwezig zijn bij de Porsche Lentemeeting meld u dan hier gratis aan.

Tot de 14e!

Leander, Marc, Ellen en Sylvia
Organisatie Porsche Lentemeeting 2013

De Porsche Lentemeeting is powered by Porsche Groep Zuid.

Powered by Porsche Groep Zuid

 

Comments are closed.